Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk. De röda linserna som jag har använt i receptet är lite av en favorit
Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Dessa glutenfriamuffins är typ mina standardmuffins. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Hon hade med sig glutenfriablåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med kesellan. (På bilden har jag spritsat över glasyr som jag färgat med lite karamellfärg, så det funkar det med, men dom är minst lika goda utan
Muffinsen blir höga och fina med en sprucken skorpa på toppen, så himla gott. Enklast är att äta dem med sked då de är aningen smuliga och väldigt stora, men man gör som man vill
Täck botten på några muffinsformar fyll med bär, täck toppen. 2 dl växtbaserad mjölk2,5 dl mandelmjöl0,5 dl kokosnötsmjöl1 tsk vaniljEv lite stevia3 rågade msk chiafrön2 msk fiberhusk2 tsk bakpulverJordgubbarBlåbär Vispa allt med elvisp, låt stå 15 min det ska vara lite degig konsistens. Grädda i nedre delen av ugnen i 16-20 min och muffinsen är gyllenbruna
Du behöver. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.