Istället för semla: mandelkaka med chiafrön toppad med kardemummagrädde och vinbärs jello
www.ekofilosophie.com
www.ekofilosophie.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 cm
  • 6 bitar
  • Jello på röda vinbär
  • 1 dl vinbärssaft från hela bär
  • 2 teskedar sukrin strö
  • 1,5 ark gelatinblad
  • Chiapudding
  • 2 matskedar chiafrö
  • 1 deciliter grädde
  • 1 deciliter vatten
  • Kakan
  • Chiapuddingen enligt ovan
  • 2 ägg 0,5 dl grädde
  • 3 teskedar sukrin strö
  • 2 kryddmått äkta vaniljpulver
  • 1 kryddmått mald kardemumma
  • 2 dl mandelmjöl (jag tog hela mandlar utan skal, ca 2 dl, som jag mixade ner till ett grövre mjöl)
  • 1 klick smör till att smörja formen med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.