Häll i rödvinsvinäger och låt det avdunsta. 1⁄2 röd paprika. 1 msk Rödvinäger. Skala och hacka löken. Tvätta paprika, ta bort frön och skär den som tärningar Värm smöret i en djup kastrull
Tillsätt därefter vinäger, dragon och resten av purjolöken. 300-400g quornbitar25g saltat smör4msk olivolja2 hackade vitlöksklyftor250g rött ris5dl grönsaksbuljong3 purjolökar (den vita delen i 5cm bitar och det gröna i tunna skivor)1,5dl fylligt vitt vin2msk vit balsamvinägerCa 1msk torkad dragonSalt och pepparHetta upp hälften av smöret och olja i en gryta och lägg sedan i vitlöken och riset. 2msk vit balsamvinäger
Blanda med Philadelphia Sweet Chili och vinäger, smaka ev. Skiva kål och rödlök tunt. Knåda in lite salt i kålen och löken, låt stå och vätska av sig i 30 minuter
Gör nu inte som jag gjorde en gång och tro att dom blir rödare med rött lökskal. Tillsätt 2-3 msk vinäger eller 1 tsk ättika och låt koka upp. 2-3 msk vinäger
Massera in vinägern i lök och kål. Strimla 1/2 litet rödkålshuvud tunt. Skala, halvera och skiva 1 liten rödlök. Lägg detta i en skål och häll över 1 msk vit balsamvinäger