Röd pesto recept

Röd pesto

Röd pesto

Eftersom rödpesto innehåller ca 1/3 soltorkad tomat så är det såklart rätt liberal LCHF. Rödpesto 5-6 port. Rödpesto 5-6 port 50 g pinjenötter
Röd pesto

Röd pesto

Ingredienser Portioner. ca 2 dl 1/2 dl nötter eller frön (t ex mandlar, valnötter, pinjenötter, solroskärnor eller pumpakärnor) 100 g soltorkade tomater 1/2 dl riven parmesanost 1 riven vitlöksklyfta 3/4 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Röd Pesto

Röd Pesto

RödPesto. 16 maj 2016 @ 20. 33. Du behöver. Receptet gäller för 1 sats. 0,5 dl olivolja. 1 dl vatten. 2 msk citronsaft
Röd pesto

Röd pesto

  2 st Tomater. 1  50 g Solroskärnor. 1  15 st Kärnfria gröna oliver. 1  15 st Basilikablad. 1  1 st Vitlöksklyfta
Röd pesto

Röd pesto

Strimla de soltorkade tomaterna och lägg dem i en skål och mosa dem med stavmixer. Tillsätt basilika, vitlöksklyftor, parmesan och pinjenötter
Röd pesto – Pesto Rosso

Röd pesto – Pesto Rosso

Rödpesto, med tomat som bas, är fantastiskt gott både till pasta och som tillbehör till olika kötträtter
Laxgratäng med Västerbottenost och röd pesto

Laxgratäng med Västerbottenost och röd pesto

Fyra portioner4 laxfileer1 burk creme fraiche tomat och basilika1 dl vanlig creme fraiche2 dl grädde4-5 msk rödpesto1 påse riven västerbottenostLite svartpepparLägg. 4-5 msk rödpesto
Kycklinggratäng med röd pesto

Kycklinggratäng med röd pesto

Receptet kommer från Elina och Mickes mat, undantaget rödpesto och västerbottensost. Blanda crème fraiche, grädde och pesto i en kastrull
Kasslergratäng med röd pesto

Kasslergratäng med röd pesto

Rödpesto är verkligen jättegott att smaksätta med. 6 portioner 600 gram kassler 6 portioner kokt ris 2 dl grädde 2 dl creme fraiche ca 1 dl rödpesto (lite beroende på tycke, smak och sort) 1. ca 1 dl rödpesto
Kycklingfilé med fetaost och röd pesto

Kycklingfilé med fetaost och röd pesto

Bred på ca 1 msk rödpesto på varje kycklingfilé. 4-5 msk rödpesto. Sätt ugnen på 225 grader. Stek kycklingfiléerna lite lätt, så att de får lite färg på båda sidorna, krydda med salt och vitpeppar