Rostade rotfrukter såsom palsternackor, morötter, röd lök. Ikväll blev jag inspirerad av Guldfågelns TV-reklam om Kycklingrullader med dijonsenap och äpple
Brödrevolutionen. varför forntidens bröd är framtidens bröd. Brödrevolutionen. varför forntidens bröd är framtidens bröd är boken som visar hur bröd kan vara en del av en sund,
Helst så vill man äta dem utan att tillreda för mycket men kokta rödbetor med en god dijonsenapsvinegrette och mild nyskördad Bjärelök är fantastiskt gott
ServeraDela bröden och lägg på lite strimlad isbergssallad, lökringar, korv och senapsmajonnäs. grilla lökringarna i aluminiumform på grillen 5 röda lökar, i grova ringar (1 cm). 2-3 tsk Dijonsenap
1 tsk dijonsenap. Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Vill du ha en gräddig sås tillsätter du 3 dl grädde, för en rödare sås har du i 2 dl. 1 tsk dijonsenap
Smaka av med lite dijonsenap och eventuellt mer peppar. kalvfond3 dl grädde2 dl creme fraiche2 tsk svart vinbärsgelé3 msk whisky eller konjak1 tsk dijonsenapsmör att steka iInstruktionerFräs lök och peppar i smör på medelstark värme. 1 tsk dijonsenap