Servera med crème fraiche, röd lök och ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
sötpotatisar. Servera med crème fraiche, röd lök och ost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Röd currygryta med räkor och sötpotatis. Lägg sötpotatisen i en kastrull och koka den mjuk. Stek lök och vitlök mjukt på medellåg värme i kokosolja och currypasta
En vegetarisk och till och med vegansk gryta som är verkligt god och ganska lättlagad. Jag åt den med rött ris men annat ris, quinoa, dinkel eller couscous fungerar också bra
4 500 g sötpotatis 1 1/2 msk olivolja 1/2 tsk chiliflakes 1 1/2 krm salt 200 g halloumiost 2 msk rapsolja 250 g valfri pasta 1 dl röd pesto 1 dl matyoghurt 65 g ruccola 1 kruka färsk basilika 1/2 dl rostade nötter eller frön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Pesto Basilika 25 % rabatt ICA 185 g Mer info Ladda kupong
Låt currypastan, morot & sötpotatis bryna med i slutet ett par minuter. Sötpotatis kanske man inte får i Thailand men tog inspiration från deras goda Massaman Thai som innehåller vanlig potatis
Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Skala sötpotatisen och skär i mindre bitar. Mixa soppan slät med en stavmixer. Fräs löken mjuk i en kastrull, tilsätt vatten, buljongtärningar och sötpotatis
Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost. Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk
Igår bakade jag den med fetaost och rödlök. En bit bröd och ost till det så var middagen komplett. Det jag älskar medsötpotatisen är att den blir god hur man än behandlar den
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.