Det här är en av de varianterna jag bakar av Johannes rågsurdegsbröd. RågsurdegsbrödstipsDet här surdegsreceptet går det att experimentera med en hel del
Mät upp rågsikt, häll på vattnet (kallt kranvatten går bra). 3 dl (170 g) rågsikt 0. 1 tsk malen kummin eller andra brödkryddor Tillsätt rågsikt, vatten, salt och kummin. 3 dl (170 g) rågsikt. 25 pkt) jäst för matbröd och ca 1 msk vatten 3 dl (170 g) rågsikt 0
Inte var det någon som brydde sig om fluffiga rågsurdegsbröd med stoooora hål i då inte. Runda frukostfrallorca 20 st30 g jäst5 dl vatten1 tsk salt1 msk olivolja150 g grahamsmjöl100 g rågsikt300 g manitoba creamev fänkål och anisVärm vattnet till 37 grader
Här är ett rågsurdegsbröd med rågsikt som jag bakar utan maskin och som jag tycker mycket om. På morgonen300 g (3 dl) vatten480 g (8 dl) rågsikt12 g (2 tsk) salt