Potatiskaka pommes anna recept

Pommes Anna (Potatiskaka)

Pommes Anna (Potatiskaka)

Ingredienser Portioner. 4 2 vitlöksklyftor 1/4 kruka rosmarin 75 g smör 900 g amandinepotatis 1 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Potatiskaka i portionsform

Potatiskaka i portionsform

PommesAnna eller potatiskaka. Fast i portionsform. Tillbehöret till nyårs-entrecoten 2017. ) Ursäkta att bilden blev så dålig, får fixa en ny nästa gång detta tillagas
Cono Sur Blogger competition 2015

Cono Sur Blogger competition 2015

Flädergravad lax med potatiskaka och bubbliga gurkkulor. Hälleflundra lättrimmad och med knaperstekt skinn, PommesAnna, välstinkande vitvinssås, druv och fänkålssallad med vinmarinerade sultanrussin, friterade brysselkålsblad och granatäpple
Pommes Anna eller Potatiskaka

Pommes Anna eller Potatiskaka

Olja en form eller långpanna beroende på hur tjock du vill ha kakan. Tunna skivor av potatis som under tryck blir nästan som en kaka, fin variation till den klassiska potatisgratängen som jag tycker har blivit lite tråkig
POMMES ANNA (GLUTENFRI)

POMMES ANNA (GLUTENFRI)

En jätte jätte god potatiskaka, jag har gjort efter Per Morbergs recept. Detta behöver du. 7 ganska stora potatisarSmörSaltPeppar
Surf n turf – my turf

Surf n turf – my turf

En potatiskaka som endast består av potatis, smör, peppar och salt. Denna gång serverade jag pommesAnna

Vår nyårsafton

PommesAnna är en potatiskaka som är lätt att göra och blir gott som bara den. Den andra formen jag fick, en brödform, har jag redan hunnit baka bröd i och så gjorde jag potatiskakan i den igår också

Potatiskaka - Pommes Anna

En potatiskaka med få ingredienser som är perfekt till söndagssteken, fågel eller grillat. Ingredienser800 gstora potatisar 200 gsmörsaltpeppar 800 gstora potatisar

Pommes Anna

Servera den nygräddade pommesAnna som en tårtbit. 1. Skala och skiva potatisarna tunt cirka 3-4 mm. Smörj en pajform och lägg ett täcke potatis i botten (cirka 1 cm)

Tournedos med olivsmör och pommes Anna

Servera med olivsmör, potatiskaka och örtkryddor. Låt lite av smöret bli ljusbrunt i en stekpanna. Lägg i potatisen med ost, salt och peppar mellan varven och resten av smöret i klickar ovanpå