PommesAnna eller potatiskaka. Fast i portionsform. Tillbehöret till nyårs-entrecoten 2017. ) Ursäkta att bilden blev så dålig, får fixa en ny nästa gång detta tillagas
Flädergravad lax med potatiskaka och bubbliga gurkkulor. Hälleflundra lättrimmad och med knaperstekt skinn, PommesAnna, välstinkande vitvinssås, druv och fänkålssallad med vinmarinerade sultanrussin, friterade brysselkålsblad och granatäpple
Olja en form eller långpanna beroende på hur tjock du vill ha kakan. Tunna skivor av potatis som under tryck blir nästan som en kaka, fin variation till den klassiska potatisgratängen som jag tycker har blivit lite tråkig
En knaprig och smakrik potatiskaka som jag gör såhär. Om du har tänkt att servera en god köttbit till nyårssupén, eller vilken annan dag som helst egentligen, så är PommesAnna verkligen ett gott tillbehör
PommesAnna är en potatiskaka som är lätt att göra och blir gott som bara den. Den andra formen jag fick, en brödform, har jag redan hunnit baka bröd i och så gjorde jag potatiskakan i den igår också
En potatiskaka med få ingredienser som är perfekt till söndagssteken, fågel eller grillat. Ingredienser800 gstora potatisar 200 gsmörsaltpeppar 800 gstora potatisar
Servera den nygräddade pommesAnna som en tårtbit. 1. Skala och skiva potatisarna tunt cirka 3-4 mm. Smörj en pajform och lägg ett täcke potatis i botten (cirka 1 cm)
Servera med olivsmör, potatiskaka och örtkryddor. Låt lite av smöret bli ljusbrunt i en stekpanna. Lägg i potatisen med ost, salt och peppar mellan varven och resten av smöret i klickar ovanpå