Skölj potatisen och låt rinna av väll på ett hushållspapper, Pensla en gjutjärnspannamed smör runt om, lägg potatisen i cirklar lite om låt, pensla med smöret, strö lite salt och peppar mellan varje lager
och så här blev det, confit de canard medpommesAnna. Sen det sista som missas i receptet men som sas på brödkursen, innan servering lägger man anklåren med skinnsidan neråt och steker på i pannan i cirka fem minuter
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.