Champinjonfylld oxfilé med pommes Anna och Madeirasås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-700 g oxfilé
  •  
  • Färs
  • 200 g champinjoner
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 100 g fläskfärs
  • 100 g finhackad spenat
  • 1 ägg
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Sås
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 3 dl madeira
  • 5 dl glutenfri köttbuljong
  • 25 g osaltat smör
  • Evenetuellt ½ msk arrowrot
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Potatis
  • 16 tunt skalade
  • skivade potatisar
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  •  
  • Servering
  • Kokta primörer

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.