Strö rikligt med rosmarin och svartpeppar över bogen, linda baconskivorna runt om. Lägg en smörklick samt salt och peppar på varje klyfta, baka i ugn tillsammans med picnicbogen,till de är mjuka
Rosmarin och vitlök är underbara smaksättare till fläskkött. cirka 1-1,5 kg picnicbog (en stek), 1 msk olja, torkad rosmarin, vitlökspulver, salt, vatten, 2 kokta potatisar per portion. För 100 gram Picnicbog (2 sp) och 2 kokta potatis (4 sp) blir det 6 sp. 1-1,5 kg picnicbog. 100 gram Picnicbog
Häll sedan över till rotfrukterna och krydda med gräslök, rosmarin och lite paprikapulver. ♥ 200 g Änglamark picnicbog. ♥ 1 tsk kravmärkt rosmarin. Tärna picnicbogen och hacka löken grovt och stek i egen stekpanna i smör när det återstår ca 5 minuter på rotfruktsfräset. 200 g Änglamark picnicbog. 1 tsk kravmärkt rosmarin