Kärna ur och klyfta äpplena. Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra
Kärna ur och klyfta äpplena. Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra
UGNSSTEKT FALUKORV MEDÄPPLE. Skölj äpplena, skär dem i klyftor och ta bort kärnhusen. OCH PURJO. Dra skinnet av korven och skär den i tjocka skivor, nästan helt igenom
Dagens recept kommer från kokboken Gott & Lätt med recept på mat med låg fetthalt och få kalorier. Nu efter all julmat är det gott med lite lättare mat
Kycklingfilé fylld med soltorkade tomater och mozzarella, täckt av seranoskinka serverad tillsammans med en rödvinssky som smakar höst är inte helt fel en höstkväll när kylan smyger sig på
Blanda ner löken och smaka av med salt och lite socker för att förstärka smakerna. Skär äpplena i klyftor och stek äppelklyftorna tills de blir gyllene
Strö över oliverna, och garnera med färsk timjan. När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Lägg potatisen i en ungsfast form och ringla äver rikligt med rapsolja. Salta potatisar, söta äpplenoch underbart doftande timjan, det är perfektion om ni frågar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.