Så det blev en gratäng med vitlök & valnötsssalami & Pasta. Aubergine gratäng. Koka lite pasta & ät salami, grillad köttbit, kyckling eller bara en sallad till
Sent ska vi glömma den fantastiska fru Miranda Galazzi som under några kvällstimmar höll en workshop för oss där hon med stort engagemang visade hur man gör färskpasta
Vi började med en mustig pastagratäng ”Pasta alla Norma” som innehöll både färska tomater, basilika, aubergine, ricotta, mozzarella, parmigiano reggiano, olivolja
Antipasti Bresaula med citron, olivolja och parmesan Coppa Salami Oliver Grillad aubergine med basilika Grillad zuchini med mynta Stekt paprika med oliver och kapris Toskansk tà rtara Första huvudrätt Tagliatelle med radicchio Pasta med pesto, potatis och bönor Andra huvudrätt Grisens hemlighet med fänkålsfrön bräserad i rödvin, salsiccia fresca bräserad i rödvin, färskt sidfläsk grillad med kryddor och vinäger, i ungsbräserad fänkål och tomat, auberginesallad i vinäger