Pasta aubergine pecorino recept

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma

Skär sedan auberginerna längs med i fingerstora bitar. Än en gång när det gäller pasta. Stek auberginerna i två omgångar i olja
Pasta alla norma

Pasta alla norma

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st aubergine 1 msk olivolja 0 salt 0 svartpeppar 2 klyfta(or) vitlök 200 gram körsbärstomater 1 burk(ar) konserverade San Marzano-tomater , á 400 g 1 msk olivolja 0,5 tsk vitvinsvinäger 0,5 tsk chiliflakes 400 gram pasta 1 dl pecorino , riven 0,5 kruka(or) färsk basilika 0 salt 0 svartpeppar Köp receptet
Fusilli med makrill och aubergine

Fusilli med makrill och aubergine

Visste ni till exempel att en av mest populära pastarätterna i Italien är Cacio e Pepe, vilket egentligen bara är speghetti med riven pecorino och peppar

Pasta alla Norma med getost

Toppa med friterad aubergine och nyriven pecorino. Skär auberginerna först i centimetertjocka skivor, sedan i strimlor eller tärningar

Tomat- och auberginesås till pasta

Servera i djupa tallrikar och garnera med hackad basilika och riven pecorino eller parmesan. Koka upp saltat vatten till pastan