Kom på efteråt att man kan använda receptet till en förrätt och då skippa pastantill. I det här receptet har jag blandat mest italienska smaker med lite svenskt i form av sparrisen och resultatet blev väldigt bra
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
När det är nån minut kvar tillspastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt. Tillsätt krossade tomater, oregano, tomatpuré och chili flakes
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Stek fläskfiléskivorna i maragrinet tills den fått fin färg på båda sidorna. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Tillsätt grädde, soltorkade tomater och vitlök. Bryn kycklingen tillsammans med lök. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.