Spaghetti i tomatsås med aubergine, basilika & manchego
Matalltsa.blogg.se
Matalltsa.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 personer
  •  
  • Ingredienser
  • Spaghetti
  • 1 aubergine, skuren i 2cm-tärningar
  • Salt
  • Svatpeppar
  • 3 msk olivolja
  • ½ gullök eller 1 schalottenlök (jag använde schalotten), hackad
  • 5 (!) vitlöksklyftor, finhackade eller pressade
  • ½ burk hela körsbärstomater på burk (ville egentligen ha av märket Mutti, men de hade inte det, så det fick bli hemköps egna; Garant. Blev bra ändå!)
  • 1 msk socker
  • 1-2 msk basilika, färsk eller fryst (min basilikaplanta slokade så det fick bli fryst, inte riktigt detsamma, men det funkade)
  • Manchego eller annan ost (fast jag rekommenderar egentligen annan ost, t.ex. parmesan eller pecorino, eller parmazano för en vegansk måltid)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.