Panerad rödspätta dillsås recept

Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

4 torskfiléer (alt rödspätta) 1 ägg ca 0,75 dl vetemjöl ca 2 dl pankoströbröd 1 msk citronsaft 1 tsk örtsalt 1 tsk svartpeppar matolja, till stekning. 1Kall dillsås3 dl gräddfil 1 dl filmjölk 0,5 dl majonnäs 1 dl bostongurka 1 kruka färsk dill, finskuren 1 msk citronsaft 1 tsk salt 1 tsk strösocker 0,5 krm svartpeppar

Lunch i trädgården

glad och paneradrödspätta som serverades med kokt potatis och remouladinspirerad dillsås. I söndags hade vi en gemytlig söndagslunch hemma i trädgården med våra vänner Jonas och Linda och deras söta lilla dotter Hilda
Rödspätta med lchf panering

Rödspätta med lchf panering

I skrivande stund håller jag på att förbereda dagens middag till Robin kommer hem, idag står det min favoritfisk på menyn, färsk paneradrödspätta med en kall dillsås och smörstekta haricots verts
Fisk på en torsdag, det funkar!

Fisk på en torsdag, det funkar!

Paneradrödspätta, dillsås och kokta ärtor/sockerärtor med smör samt citron. Rödspättan är först doppad i ägg, sedan panerad i mandelmjöl, salt och peppar
Fisk på en måndag?

Fisk på en måndag?

Och idag blev det paneradrödspätta med dillsås. Till detta hade vi en kall dillsås som min man svängde ihop

Fisk är ju såå gott!

Strömmingen fick ett äggdopp och sen panerades den i ströbröd och mjöl. Han hade köpt rödspätta av fiskbilen