Tillsätt bladspenat och paneer i bitar och låt de bli varma. 1 tsk malen gurkmeja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Tärna undertiden paneeren i sockerbitsstora bitar. När grytan har kokat ett litet tag så rör du ner paneer, grädden och smöret och låter det koka upp igen
Här kommer det efterfrågade receptet på palak paneer, men hemmagjord paneer. Känner du dig osäker eller inte har tid att göra paneerosten själv så kan du ersätta den med halloumi
Därefter tillsätts de torra kryddorna dvs, chili/cayenne, koriander, gurkmeja och lite salt. Paneer tikka masala går att laga på lite olika sätt, här kommer ett av sätten
Blanda i gurkmeja, röd chilipulver, korianderpulver och krossade bockhornslöv. Den här smakrika och goda paneergrytan gjorde vi häromdagen och åt tillsammans med Naan
Ett av bloggens mer populära recept genom alla tider är min Palak Paneer. Så, här kommer helt enkelt ett litet snabbinlägg med en uppdaterad vegansk version av min klassiska Palak Paneer, hoppas ni gillar det
En sak som vi dock HAR gemensamt är att de flesta verkar gilla Palak Paneer. När jag nu själv då drar åt det veganska så är det synd och skam att behöva ge upp den, men då det ganska sällan går att få en riktigt riktigt bra palak paneer med tofu istället för ost på restaurang så tänker jag att vi helt enkelt får ta och laga vår egen
Jag har lagat Adam Tenstas enkla och jättegoda recept på palak paneer många gånger. Nu hade jag äntligen den riktig indiska färskosten paneer hemma och ville pröva ett annat recept