Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Tillsätt och rör ut vetemjölet och rör sedan i vinet och låt det koka ner till hälften
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Tillsätt och rör ut vetemjölet och rör sedan i vinet och låt det koka ner till hälften
bog (eller så använder ni nötbog eller högrev). Vissa av gästerna tyckte det var tröttande att vara på middagsbjudning eftersom det tappades alldeles för lite mat runt bordet och såg till att få en skön bädd att ligga på
Byt ut griskinderna mot till exempel högrev eller nötbog, det blir en god gryta det med. Rödvinsbräserade griskinder med salami 4 port. 1 dl röttvin. / Anki och Håkan Rödvinsbräserade griskinder med salami 4 port 800 g griskinder eller högrev eller bog av nötkött. 1 dl röttvin
Här har köttet fått sjuda länge tillsammans med kryddor, röttvin, svamp och lök. 400 g nötbog. 4 dl rött kraftigt vin. Tillsätt tomatpuré, rosmarin, lagerblad, kalvfond, vin och 1 dl vatten. 400 g nötbog. 4 dl rött kraftigt vin
Jag tänkte göra kalops men följde ett infall och slängde i en skvätt rödvin. När köttet fått fin färg, tillsätts kalvfond, rödvin, lagerblad och kryddpepparkorn
Jag använde nötbog från Gotland. Igår efter träningen avnjöt vi den goda grytan som har förberett i förväg tillsammans med röttvin och tända ljus, myyyys
Rostade morötter och potatis tillbehör till middagen. I övrigt så serverade jag även en rödvinssås, rostade potatis och morotsstavar, och ett tunnare pitabröd till maten
ex nötbog. i med slantar av morötter, palsternacka och svamp. Häll sedan över kött, krossade tomater, vin, vatten, soja, tomatpuré, kalvfond, grönsaksbuljong, kött, lagerblad, färsk avlövad timjan och vitlök