Långkok i ugnen med ljuvlig bog och fläsksida samt äkta bearnaise från grunden.
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram Nötbog
  • 1,5 dl Chilisauce
  • 0,8 dl Balsamvinäger
  • 15 ml Köttfond
  • 3 st Klyftor vitlök pressad
  • peppar
  • Bakplåtspapper
  • 800 gram Rimmad fläsksida
  • 2 st Morötter i bitar
  • 1 st Gul lök i större tärningar
  • 2 dl rött vin
  • Dragon
  • 1 msk Hackad schalottenlök
  • 4 st krossade vitpepparkorn
  • 1,5 dl Vitvinsvinäger
  • 1,5 dl Vatten
  • kvist
  • 1. Koka en reduktion genom att hälla vinäger, vatten, vitpepparkorn, schalotten löken och en dragonkvist i en kastrull
  • 250 g Smör går att byta ut mot neutral olja ca 2dl
  • 5 st äggulor
  • 1-2 msk finhackad färsk dragon bara bladen
  • 2 msk finhackad persilja
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 5. Nu börjar den tuffa biten ställ vispa ordentligt med kastrullen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.