En gastronomisk resa till den amerikanska södern
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 drink
  • 2 cl bourbon
  • 2 cl sour apple (jag tog Bolls)
  • 6 cl färsk pressad äppeljuice (ej från koncentrat)
  • 1 klyfta lime (1/4 lime)
  • krossad is
  • färsk mynta
  • Cajun crawfish boulettes, 12-15 st 200 g kräftstjärtar
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • ½ dl hackad bladpersilja
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk cajun kryddblandning
  • 2 + 1 ägg 1 msk Worcestershire sås
  • ½ tsk tabasco sås
  • salt & svartpeppar
  • vetemjöl
  • Cajunkryddblandning
  • 2 ½ msk paprikapulver
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk torkad oregano
  • ½ msk torkad timjan
  • ½ msk cayennepeppar
  • 3 krm svartpeppar
  • 3 krm vitpeppar
  • Pulled pork, 6-8 pers (beror lite på val av tillbehör)
  • 1-1 ½ kg fläskkarré alt. bog (eller så använder ni nötbog eller högrev)
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk rökt paprikapulver (Santa Marias tog jag)
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk koriander
  • ½ tsk svartpeppar
  • 2 dl coca cola
  • 2 dl grillsås (en del kan bytas ut mot ketchup)
  • Walking the plank, 4 (milda) eller 2 (starkare) drinkar
  • 4 cl southern comfort
  • 4 cl bourbon
  • tranbärsjuice (jag tog ca 1 ½ dl/glas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.