Sen blev det färska fikon, mozarella, italiensk prosciutto och ruccola. Bred över olivpastan, och lägg därefter på fikon i skivor, bitar av mozarellan, "kluttar" av tomatsås och skinka i mindre bitar
Förstärker man salladen med lite lufttorkad skinka eller knaperstekt bacon klarar den sig utmärkt på egen hand, som lättare lunchrätt vid något annat tillfälle
Mixa ihop getost och mozarella och bred ut jämnt över den något avsvalnade botten. 100 g mozarella. 100 g lufttorkad skinka. 100 g mozarella. 100 g lufttorkad skinka
Tortanto kallas det här härliga brödet fyllt med massor av mozarella och tomater, jag hade i basilika också och om man vill kan man ha i lufttorkas skinka
Fläskfilé med mozarella och tryffelsalami. Nu är det ju inte alla som gillar smaken av tryffel, men då löser man det på enklaste viss genom att lägga på vanlig salami istället - eller varför inte lufttorkad skinka
Jag älskar det italienska köket med alla örtkryddor, parmesan, mozarella, oliver och goda oljor. En annan dag i veckan kan det vara gott med någon lufttorkad charkuteri till, men idag är det ABSOLUT förbjudet, för det är ju köttfri måndag
prusciutto, färska champinjoner, tomat, paprika, rödlök och mozzarella på den ena och den andra blev en mexikansk variant med tacoköttfärs, paprika, tomat, tacosås, jalapeno, rödlök och mozarella
Grovriv scamorza/mozarella. 125 g scamorza eller fastare mozarella. 80 g bresaola eller lufttorkad skinka. 125 g scamorza eller fastare mozarella. 80 g bresaola eller lufttorkad skinka
Dagens restpizza En sconesdeg Tomatsås(vitlök, kryddor, tomatpuré, krossade tomater kokas ihop en stund) Tomater Pesto Mozarella Ruccola Lufttorkad skinka Gör en sconesdeg
Strö på mozarellan och ställ in i ugnen enligt anvisning på förpackningen. 1 påse riven mozarella. 1-2 paket lufttorkad skinka. 1 påse riven mozarella. 1-2 paket lufttorkad skinka