Glutenfri pizza med champinjoner, bresaola och salladsmix
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ sat
  •  
  • Tomatsås
  • 1 burk plommontomater
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 - 2 msk osötad tomatpuré
  • 1 tsk röd balsamico
  • en gnutta flytande honung
  • salt från kvarn
  • svartpeppar från kvarn
  • 250 g ansade champinjoner
  • 125 g scamorza eller fastare mozarella
  • 1 tsk pestokrydda med ramslök - alternativt oregano eller timjan
  • 80 g bresaola eller lufttorkad skinka
  • 20 g blandad finbladig salladsmix
  • lite riktigt fin kallpressad jungfruolivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.