Sen blev det färska fikon, mozarella, italiensk prosciutto och ruccola. Bred över olivpastan, och lägg därefter på fikon i skivor, bitar av mozarellan, "kluttar" av tomatsås och skinka i mindre bitar
lite äppelsirap, plommonsirap eller flytande honung + färska rosmarinkvistar. Mixa ihop mozarella, parmesan, fetaost/fårost och ägg och bred ut i pajskalet
Tortanto kallas det här härliga brödet fyllt med massor av mozarella och tomater, jag hade i basilika också och om man vill kan man ha i lufttorkas skinka
Strö över lite salt och ringla honung eller fruktsirap över. 1 boll mozarella - 100 g. 2 tsk flytande honung eller fruktsirap - jag använde min ljuvliga rabarbersirap från Evenstorp som jag köpte på semestern i sommar. 1 boll mozarella - 100 g ca 75 g mascarpone. 2 tsk flytande honung eller fruktsirap - jag använde min ljuvliga rabarbersirap från Evenstorp som jag köpte på semestern i sommar
Skinka och mozarella fylld ungsbakad baguette med sallad. Jag stekte kycklingfile i mindre bitar och kryddade med salt och svartpeppar, när den kallnat ringlade jag på honung och blandade omkring innan jag blandade den med den andra blandningen, satt i lite sambal oelek för lite mer smak också
Grovriv scamorza/mozarella. en gnutta flytande honung. en gnutta flytande honung. 125 g scamorza eller fastare mozarella. 125 g scamorza eller fastare mozarella
Avsluta med färsen och toppa med mozarella (jag bryter den i bitar). några droppar honung. Smaka av med salt, peppar och några droppar honung (om du tycker att tomatsåsen är för syrlig)