Sommarens fräschaste sallad - med galiamelon, nektariner, mozarella, gorgonzola och bresaola
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 påse blandad finbladig salladsmix - 65 g 1 - 2 mogna nektariner eller persikor
  • ½ liten galiamelon
  • 1 boll mozarella
  • 35 - 40 g gorgonzola
  • 10 - 12 ugnsbakade körsbärstomater i olivolja - avrunna
  • 1 förpackning bresaola - 80 g
  • 2 msk fin olivolja
  • 2 tsk vit balsamcrème eller fin vit balsamvinäger
  • 2 tsk fruktsirap - jag använde plommonsirap
  • ½ tsk salladskrydda av något slag - min kom från Krusmyntagården

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.