Denna moussakamedzucchini är ganska normal utan några konstiga tillsatser osv. Slutligen, tillsätt senap och rör om allt så det blir en skön blandning med stilrena färger och ta bort från plattan
Kött ⁄ ReceptMoussaka utan auberginer och medzucchini. Men jag gillar ju inte moussaka. Stek zucchini i stekpanna med olivolja tills dom fått färg och glöm inte att salta
Skiva löken och bryn den tillsammans med färsen i lite smör och olja, smaksätt med salt och peppar. Skär auberginerna och zucchinin på längden i ½ cm tunna skivor
Pojkvännen sa att det blev godare såhär än med pasta och det är ett väldigt gott betyg anser jag. Jag tänkte använda typ zucchini, palsternacka och fänkål men jag fick ta det vi hade hemma
Stek zucchini i stekpanna med olivolja tills dom fått färg och glöm inte att salta. Hmm… Man måste inte ha aubergine i, tänker jag och gör härmed köttfärsbloggens moussaka utan det där lila slagträt, aubergine alltså
När man tillagar moussakanmed grillade grönsaker så får gratängen en helt annan smakkaraktär och det går naturligtvis att göra med alla maträtter som man ska försteka grönsakerna till
Vanligtvis har man vit sås smaksatt med ost i moussaka, men eftersom jag skulle göra en glutenfri variant blev det bara yoghurt med två sorters smulad och riven getost i
Skär aubergine och zucchini i kvarts-cirklar. En variant på den grekiska rätten moussaka, fast enklare att göra i och med att allt rörs ihop till en enda röra
) En supersmarrig och enkel rätt som påminner lite om moussaka. Gillar man inte aubergine går det lika bra medzucchini och det går självklart att välja fyllning efter smak och tycke