I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt pågrillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Gremolatan gör du genom att hacka persilja och blanda med flingsalt, olivolja, rivet citronskal och pressad vitlök
Blanda dressingen med melon och grönsakerna. Häll i grädde i varje form, fyll dock inte ända upp till formens kant med grädde för det kommer att bubbla i formarna när de står pågrillen sedan
Blanda grönsakernamed kryddpastan och smaka av med salt och peppar. Breyani Paste är en blöt sydafrikansk kryddblandning med en lätt syrlig smak som finns att köpa i många välsorterade livsmedelsbutiker
Lilla tjejen och jag bakade hamburgerbröd på förmiddagen. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Häll gärna en grekisk dressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.