Varva aubergine ochzucchinimed olivolja och salt. Variera rätten med olika grönsaker i gratängen, byt ut aubergine mot zucchini, champinjoner eller skivad tomat, eller ha i alltihop
Varva skivorna av zucchini, aubergine och tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginen ochzucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
I stället för min äppelcidervinäger som är lite extra, kan du ta alldeles vanlig äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger, och har du inte gröna russin i gömmorna så går det alldeles utmärkt med vanliga
Tänk på att zucchinin är god även då den är lite krispig och rå i mitten, medan auberginen måste bli genomstekt och mjuk för att över huvud taget vara god
Varva resten av aubergineskivorna med salt och olja. Börja med att skära auberginen i tunna skivor. Ringla olja i en gratäng form och lägg ett lager aubergine i botten
Pastan klippte jag i remsor och geggade ihop med allt annat innan jag pytsade ut det hela i formen, men jag tror mer på att göra ett traditionellt lasagneupplägg
Och sedan avslutade jag med mer zucchiniochostsås på toppen. På medostsås. Zucchini är fördelaktigt eftersom det går enkelt att skiva den med en osthyvel och på så sätt få den att likna pastaplattorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.