Fukta kanten på ett martiniglas med citronklyftan. d jobbarkompis tipsade om den men jag har minskat ner citronmängden och ökat på äppeljuicen för jag tyckte att den första varianten mest smakade citron
Tvätta och torka citronen. För att göra tunna citronspiraler är det enklast att använda ett zestjärn. Om du inte har det, använder du en potatisskalare eller kniv för att skära en lång sträng av citronskalet (se till att få med så lite vitt som möjligt)
Fukta kanten på ett martiniglas med citronklyftan. Jag garnerar glasen, pressar citron och kokar vaniljsockerlag några dagar i förväg, det går alldeles utmärkt
Serverad i glas Street martini, Orrefors. kanel att garnera glaskanten med + lite citron. Färska/tinade bär, skorpsmulor, saffranshonung, silverkulor, citronmeliss/mynta eller liknande till garnering
Solen strålar in genom de stora fönstren och glasdörrarna och det blir varmt som i Italien, så då får det bli lite inspiration från landet där citroner och apelsiner växer
- Öl, ofta hantverksmässig öl men även Dry Martini. Röd chili, mynta, citron. DOSAS DRY MARTINI. Rör ingredienserna med is, sila i ett cocktailglas och garnera med en oliv och vrid ett citronzest över glaset