En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora barsoch grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Ta bort från plattan. Vi kunde då iallafall sitta ute i solen ochgrilla korv och äta blåbärspaj. Helgen som gick bjöd ju på strålande sol och riktig vårvärme
Håkan var inte alls vidare glad när han steg in i hallen efter att ha cyklat hem från Köpingebro, utan regnjacka som han inte trodde han skulle behöva ha med sig
Det viktiga är bara att du knådar degen ordentligt. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Inte helt vanligt i den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbart varit hemma två dagar sedan han började
LCHF chips – gott och enkelt att göra. Rättikagratäng – recept. Det här receptet på RAW bars innehåller bara två ingredienser, om du hoppar över chokladen, och blir jättegoda
*Grundröra – se recept nedan. Då skulle de köpas smällare och ”getingar” och det var både roligt och spännande att stå ute på gården och tända på och springa fort därifrån
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. I löööv thaimat, sushi och annat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.