Smaka av med champagnevinäger. Hittade fin gotländsk biff med kappa, ett märgben, ekologisk svensk majrova (finns lagrad nu) och plockade backtimjan i snön
Picklad majrova Koka ihop ättika, socker och vatten. Vinägerkokt rödlök. Skiva majrovan tunt. Skala och skär rödlöken i tunna skivor och koka upp vinägern
Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biff med mörkokt skomakarbiff, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmör
Om du inte får tag på kålrabbi kan du använda rotselleri eller majrova. Blanda ihop rapsolja, vinäger, honung, salt och peppar till en dressing och vänd ned kålrabbioch rosésallad i dressingen
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. *Ugnsbakade med en hel vitlök med skal och använd den mjuka krämiga vitlöken tillsammans med en vinägrettblandning (dvs olja, vinäger, salt och peppar och gärna någon örtkrydda) och blanda över rotsakerna