Halstradgösmed råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Jag serverade soppan med spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Salta gösenpå köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan. Servera gösenmed salsan och salladen. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Sila spadet och tillsätt tomatpuré. Skala lök, morot och dela i lagom bitar tillsammans med sellerin. Jag handlade lite räkor och filéad gös, som handlaren byxade åt mig
400 g svarta bönor på burk. 150 g morot. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.