375 g solroskärnor. 30 g linfrön. 375 g solroskärnor. 30 g linfrön. Bakade faktiskt mitt första bröd med torkad frukt idag, då jag inte gillar någon form av torkad frukt så har jag inte bakat med det tidigare, men sambon gillar fruktbröd bakade jag dessa till honom
2 msk solrosfrön. 1 msk helt linfrö. 2 msk solrosfrön. 1 msk helt linfrö. Foto. Johannes WätterbäckIbland vill man av olika anledningar undvika kolhydrater men ändå njuta av en smörgås
11 dl mjöl, varav jag tog 5 dl vetemjöl, 4 dl rågsikt och 2 dl rågmjöl2 dl frön ( solros, sesam, pumpa, linfrön) jag tog bara sesam o pumpafrön den här gången
Alternativ riv morot/äpplet fint och blanda ihop för hand med vatten, salt och linfrön. 1-2 dl solros/pumpafrön (valnötter är riktigt mumsigt också). 1 dl linfrön. 1-2 dl solros/pumpafrön (valnötter är riktigt mumsigt också). 1 dl linfrön
1 dl linfrön. 1 dl solros kärnor. 1 dl linfrön. 1 dl solros kärnor. Vart så sugen på knäckebröd igår så det blev att spana runt på nätet efter ett smarrigt recept, fann då detta recept som jag nu testat och verkligen rekommenderar er att pröva
solros, pumpakärnor, chia, sesam, linfrö. Jag älskar banankakor, som jag kallar dem. En lättbakad kaka som passar lika bra till frukost, mellanmål till utflykten, fikat eller närhelst du vill fylla på med bra energi
Yacon är en rot som växer i Anderna och är besläktad med solros. 2 linfrö-ägg (2 msk malda linfrön + 5 msk vatten, blanda och låt stå i 15 min). 2 linfrö. 2 msk malda linfrön
Sila solros och pumpakärnor och tillsätt i smeten också. 50 g solroskärnor. 50 g linfrö, krossad. Placera solros och pumpakärnor i en bunke och häll 2 dl kakllt vatten. Häll 2 dl het vatten över linfrö, rör om