Vardag igen, och efter att ha ätit rester, förvisso goda rester, i flera dagar smakade det riktigt bra idag med en laxgrytamed asiatiska smaker till middag
Banka nedre delen av citrongräsetmed knivskaftet och hacka fint. Laxgrytamed kokosmjölk. God fiskgryta med smak lite asiatiska smaker - perfekt vardagsrätt
Strimla purjolöken och banka med en kniv på citrongräset så det spricker lätt. Vi pratar om lime, citrongräs och garam masala, ja, helt enkelt en fantastiskt god kombination
Asiatisk laxgryta. Smaka av med salt och strö över basilika innan servering. Servera med ris till. 1 stjälk citrongräs, finhackad. Tillsätt skal och saft av lime, citrongräs, spenat, vattenkastanjer och bönor och kok vidare i 2 minuter. rivet skal och saften av 1 lime 1 stjälk citrongräs, finhackad
Banka nedre delen av citrongräsetmed knivskaftet och hacka fint. Fräs lök, vitlök, palsternacka, citrongräs och curry i smör eller olja i en stor kastrull
Banka nedre delen av citrongräsetmed knivskaftet och hacka fint. Fräs lök, vitlök, palsternacka, citrongräs och curry i smör i en stor kastrull eller gryta
Servera i skålar med salladslök, koriander och chili. Mixa chili, vitlök, ingefära, salladslök, citrongräs och koriander i matberedare med kniven monterad, tillsätt 2 deciliter vatten och mixa tills allt är finfördelat. 4 st citrongräs