Laxgryta med kokosmjölk, palsternacka och curry
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk majsstärkelse , Maizena
  • 1 burk(ar) kokosmjölk , ca 400 g
  • 1 msk konc fiskfond + dl vatten
  • 0.5 kruka(or) koriander , till garnering
  • 1 nypa(or) peppar
  • 1 nypa(or) salt
  • 1 olja/smör till stekning
  • 1 st gul lök
  • 3 st palsternackor , ca 300 g
  • 4 bit(ar) skinn- och benfri laxfilé á 150 g
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 dl vitt vin
  • 1 msk curry
  • 2 st citrongrässtjälkar
  • 1 msk honung
  • 1 msk färskpressad limejuice
  • 1 msk neutral olja , tex solrosolja
  • 1 dl pumpakärnor
  • 0.5 dl Riven Kokos
  • 1 dl havregryn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.