en påse ruccola. Blanda babyspenat, ruccola, rödlök och fetaost i en salladsskål. en påse ruccola. 4-6 st laxfiléer. Salta och peppra laxfiléerna, sätt ugnen på 225°C. Stek laxfiléerna i ugnen cirka 15 minuter, var noga med att kolla att den är genomstekt, jag brukar ta ut efter redan 10 minuter för att inte riskera att laxen blir för torr. 4-6 st laxfiléer
Finhacka ruccola och blanda med dill och persilja. 1 dl ruccola. Tina fisken och majskolvarna. Örtröran. Smaka av med lite pressad citron, curry, vitlök samt salt och peppar
Skär ett snitt i varje laxfilé, mosa ihop gorgonzolaost och crème fraiche med lite timjan. Halvera tomaterna och lägg ut tomat och ruccola på tallrikar, servera fisken ovanpå
Skölj ruccola och skölj och grovhacka persiljan. 500 g Laxfilé Fryst. 50 g Ruccolasallat. 1. Förberedelser. Om laxen och granatäppelkärnorna är frysta, ta ut och låt tina
Tillsätt gulbetorna, sockerärtorna, ruccolan och delade körsbärstomater. 4-5 st gulbetor½ kg delikatesspotatis1 paket sockerärtorruccolaen näve körsbärstomater900 g laxfilé1 st röd chilifruktsaften från en halv citronolivoljasalt och pepparfiskkryddaDillpesto. 900 g laxfilé
Ruccola till servering. Servera lax och salsa i tortillan tillsammans med lite ruccola (eller spenat). 1 laxfilé à cirka 125 gram. 1 laxfilé cirka 125 gram
ruccola. Lägg ruccola på ett fat och flytta försiktigt över fisken. 1,2 kg färsk laxfilé med skinnet kvar, hel bit. -Mama Skogly ♥ 1,2 kg färsk laxfilé med skinnet kvar, hel bit