Ugnsbakad lax med citron och basilikasås
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsbakad lax med citron och basilikasås
  • 4 portioner 500 - 600 g laxfilé med skinn
  • 1 tsk salt
  • 1 - 2 krm grovmalen svartpeppar
  • Några kvistar färsk rosmarin och timjan (jag tog 1 rejäl kvist rosmarin och ca 6 - 7 små kvistar timjan)
  • ½ citron, skuren i skivor
  •  
  • Sås
  • 2 ½ dl grädde
  • 1 ½ dl vatten
  • 1 ½ - 2 msk vetemjöl
  • 1 - 2 msk färskpressad citronsaft (börja med den mindre mängden och smaka dig fram)
  • Salt, malen vitpeppar och strimlad färsk basilika efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.