Lammrostbiff med skumsås på chèvre, ugnsrostade tomater och lökemulsion – recept 4 personer. 2 kvistar rosmarin. De får tillsammans med kryddor, rosmarin och smör gå i badet i 2,5-timme i 52,5 grader C. 2 kvistar rosmarin
några blad färsk rosmarin. Bäst föll alltså dagens recept ut, lammrostbiff med örtglaze satt som den berömda krocketklubban till vinet, och efter två tillagningar med några finjusteringar blev vi nöjda med slutresultatet
hackade örter (timjan eller rosmarin eller salvia). mindre lammrostbiffar. Marinera lammrostbiffarna i olivolja, örter, vitlök, citronskal och svartpeppar 1 dygn innan de ska tillagas
Rosmarin. Jag hade en bit lammrostbiff i frysen som jag utgick ifrån, belugalinser har jag aldrig provat på att använda och pumpacrème av butternutpumpa är något jag har hört talats om länge men heller aldrig gjort
Tanken var att ge karrén samma behandling som jag med förkärlek ger en lammstek eller lammrostbiff. Vi har en fantastiskt stor och fin rosmarinbuske i en kruka vår lila trädgård, och även andra örter växer och frodas alltjämt, och framstår som oerhört välmående med tanke på årstiden
Lägg i ett par kvistar rosmarin. Till endiverna åt vi också lammrostbiff och potatiskaka. Lammrostbiffarna saltade och pepprade jag innan jag stekte dem runt om i en het panna
Glaserade grönsaker med lammrostbiff och rosmarin- och vitlökssmör. Det är ett av de absolut mest välbalanserade vin jag har provat på och just lamm med vitlök, timjan och rosmarin är skolboksexemplet på den perfekta matchningen
Toppa med kvistar av färsk rosmarin. Jag tror att det är lammrostbiff. Toppa med rosmarinkvistar. Bryn lammrostbiffen i rikligt med smör runtom och lägg över i en ugnsform tillsammans med kvisttomater
Marienera lammrostbiffar i olja, soja, massor av vitlök, rosmarin, salt och peppar. Efter en minisemester och EN dag på jobbet var det visst fredag igen