Vänd ner persiljan och bönorna i smöret. Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Gör så här Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Lammracks har blivit en storfavorit till påsk. Häll av och skölj bönorna. Jag gillar att göra lammracksen enkla och istället satsa på tillbehör och goda röror
Lägg lammrackset ovanpå bönor och kål mm samt pensla det med vitlöksoljan. Salta och peppra lammrackset rikligt och bryn det runt om i smör tillsammans med en kvist rosmarin
Vänd ner persiljan och bönorna i smöret. Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna
Spola de konserverade bönorna under rinnanade vatten och blanda ner dem. 2 lammracks med benen kvar (1 kg). 1 burk svarta bönor (400 g). 1 burk cannelini bönor (400 g)