Lammracks bönor recept

Grillade lammracks med smörkokt lök - Recept | Arla

Grillade lammracks med smörkokt lök - Recept | Arla

Vänd ner persiljan och bönorna i smöret. Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Gör så här Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Lamm med tillbehör – Favoriter till Påsk

Lamm med tillbehör – Favoriter till Påsk

Lammracks har blivit en storfavorit till påsk. Häll av och skölj bönorna. Jag gillar att göra lammracksen enkla och istället satsa på tillbehör och goda röror
Caroline i köket

Caroline i köket

1 burk svarta bönor, 400 g. ca 1 ½ kg lammracks. 400 g mandelpotatis        . ca 3 msk smör                         
Köttgryta med kanel

Köttgryta med kanel

Jag lagade lammracks för första gången i livet och det gick faktiskt över förväntan. (Het) Köttgryta med paprika och vita bönor
Vidunderligt god bönkräm

Vidunderligt god bönkräm

I påskas hamnade den här helt underbara bönkrämen på bordet tillsammans med lammracks. Häll av och skölj bönorna
Middag på Avenue, St James’s

Middag på Avenue, St James’s

Mina grillade lammracks med gurk- och örtyoghurt var riktigt goda. Och till varmrätt valde hon och torsk med chorizosmul och vita bönor
Cono Sur Blogger competition 2015

Cono Sur Blogger competition 2015

Lammracks med svartvinbärssås, krossad potatis med chevré och nässlor, kålrabbisallad med körvel och friterad rödbeta
Grillade lammracks med smörkokt lök

Grillade lammracks med smörkokt lök

Vänd ner persiljan och bönorna i smöret. Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Koka bönorna i lättsaltat vatten 1 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna
Pannacotta på Tonkaböna.

Pannacotta på Tonkaböna.

Denna gång bjöd jag på lax, lammracks, pannacotta och givetvis vin. Blanda grädde och i kastrull tillsätt tonkabönorna

Lammrack med bönragu och palsternacka

Spola de konserverade bönorna under rinnanade vatten och blanda ner dem. 2 lammracks med benen kvar (1 kg). 1 burk svarta bönor (400 g). 1 burk cannelini bönor (400 g)