Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. Ströpå finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Delapå Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Vegansk mat när den är som godast. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats. Perfekt att laga de dagar du vill äta något riktigt gott utan att stå i köket allt för länge
Jag har ett stort I-lands problem. Lovar dela med mig av lite recept på bland annat en underbart god mjölkchokladfudge, bara Petra slutar sitta på receptet
Bäst av allt, middagen är klar på ett ögonblick. Jag älskar när kylen är full av rester, allra helst den typen av rester som det går att hitta på nya saker med
Före middagen serverades champagne tillsammans med lite plockmat, spansk tortilla med aioli, crostini med färskost med örter och lufttorkad skinka samt små salta kex med crème fraiche, hackad rödlök och röd caviar
Då ska jag ge er världen bästamiddags tips. Ni kanske har en lika stressig dag som jag. Men då fick jag provsmaka detta på Konsum och hon som delade ut smakprover sa att det är som enkla ”tapas”
Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med storakörsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.