Lammracks med rosmarinsky, tryffelpotatismos och grönvit bönsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg lammrack , ca 30 stycken
  • 1 st persilja , kruka
  • 1 krm svartpeppar , nymald
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl rapsolja
  • 6 st klyftor vitlök
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 st citron(er) , ekologiska
  • 3 msk smör , mjukt
  • 2 tsk vetemjöl
  • 1 svartpeppar
  • 1 salt
  • 2 msk kalvfond
  • 8 dl rött vin
  • 1.5 msk rosmarin , torkad
  • 1 msk socker
  • 0.5 tsk salt
  • 1 st rödlök (ar)
  • 300 gram haricots verts , färska
  • 2 dl borlottibönor , kokta
  • 1 msk smör , eventuellt
  • 1 salt
  • 4 dl mjölk
  • 1 msk tryffelhonung
  • 1 svartpeppar , nymald
  • 2 msk salt , till kokvattnet
  • 2 kg potatis(ar) , mjölig sort som mandelpotatis eller Fontane
  • 200 gram mascarponeost , ca 2 dl
  • 200 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.