Lammracks med nässelmahamsa och rosmarinsky
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g lammracks
  •  
  • Rosmarinsky
  • 1 rödlök
  • smör att steka i
  • 1 msk socker
  • 1/2 dl rött vin
  • 1/2 dl portvin
  • hackad färsk rosmarin
  • 2 dl kalvfond
  • 1 klick smör
  • 50 g Västerbottensost
  • 2 dl kokta vita bönor
  • salt och peppar
  • salt och svartpeppar
  • smör att steka i
  • 1 kg rotfrukter, till exempel rödbeta, morot, jordärtskocka
  • eller persiljerot.
  • olivolja, flingsalt
  • 200 g mahamsa, israelisk couscous (alternativt vanlig couscous)
  • 1/2 liter späda rensade nässlor
  • 1 finhackad schalottenlök
  • 1/4 fänkålsstånd, finhackat
  • 3 dl grädde
  • 4 cl pastis
  • 1 tsk mald anis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.