Rulla små runda bullar och lägg bredvid varandra på en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt resterande vatten, smör och resten av ingredienserna, spara lite av fröna att lägga på toppen
Nagga med en gaffel. Låt det svalna övertäckt med bakduk på galler. Låt degen jäsa övertäckt med bakduk ca 40 minuter. Klä en långpanna, ca 30x40 med bakplåtspapper. Skär 24 rutor med en mjölad kniv. Låt jäsa ytterligare ca 30 minuter övertäckt med bakduk
Går säkerligen att variera in i det oändliga också med olika smaksättningar, frön, nötter osv. Det blev en mjukstart med ett Långpannebröd som jag hittat i Allt om mat
Pensla ytan med vatten och strö på solroskärnor. Rör i frön och solroskärnor. 2 dl linfrön. 2 dl linfrön. Det här brödet är jätte gott och är dessutom perfekt att frysa in och sedan ta fram så många bitar man vill ha åt gången
Här levereras ett riktigt bra recept på ett långpannebröd som är grovt och är smakrikt. Pensla brödet med uppvispat ägg, strö över solroskärnor och pumpafrön efter tycke och smak
Denna gång blev det dock en annan återkommande favorit hos oss, långpannebröd. Jag har nästan helt snöat in på långjästa bröd, som bakas med liten mängd jäst och jäses lång tid i rumstemperatur
Mycket bröd för lite ansträngning är en bra sammanfattning av detta och många andra långpannebröd. Lägg i degen i en långpanna med bakplåtspapper och platta ut så den ligger jämnt i plåten