Långpannebröd med frön recept

Långpannebröd med frö.

Långpannebröd med frö.

• Klä en långpanna med bakplåtspapper tryck ut degen i plåten. • Pensla brödet med mjölk och strö över rostade fröer eller lite havregryn
Långpannebröd med morötter och frön

Långpannebröd med morötter och frön

Rulla små runda bullar och lägg bredvid varandra på en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt resterande vatten, smör och resten av ingredienserna, spara lite av fröna att lägga på toppen
Långpannebröd med morötter och frön

Långpannebröd med morötter och frön

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 5 dl vatten , fingervarmt 50 gram jäst 100 gram smör , smält 2 st morot , stora, finrivna 1 tsk salt 2 msk sirap 5 dl vetemjöl 8 dl dinkelmjöl 2 dl pumpafrön , eller andra frön Köp receptet
Långpannebröd med frön

Långpannebröd med frön

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 4 st ägg 0,5 burk(ar) kesella , (10%) 1 msk bakpulver 1 msk brödkryddor 0,5 tsk salt 60 gram sesamfrö 60 gram kruskakli 70 gram solrosfrön 0,5 dl linfrö 50 gram smör , smält 0,5 dl pumpakärnor Köp receptet
Långpannebröd - neutralt

Långpannebröd - neutralt

Nagga med en gaffel. Låt det svalna övertäckt med bakduk på galler. Låt degen jäsa övertäckt med bakduk ca 40 minuter. Klä en långpanna, ca 30x40 med bakplåtspapper. Skär 24 rutor med en mjölad kniv. Låt jäsa ytterligare ca 30 minuter övertäckt med bakduk
Långpannebröd

Långpannebröd

Bikarbonat går att ersätta med dubbla mängden bakpulver. Fyll formen och strö över fröna. solros och sesamfrön
Saftigt långpannebröd

Saftigt långpannebröd

Igår var en sådan kväll för mig, en kväll som resulterade i en väldoftande plåt med frukostbröd. Frön,
Glutenfritt långpannebröd

Glutenfritt långpannebröd

Brukar bli en macka ihop med frukostgröten/chiapuddingen och även till eftermiddagskaffet. valfria frön, t
Långpannebröd

Långpannebröd

Går säkerligen att variera in i det oändliga också med olika smaksättningar, frön, nötter osv. Det blev en mjukstart med ett Långpannebröd som jag hittat i Allt om mat
Långpannebröd

Långpannebröd

Pensla ytan med vatten och strö på solroskärnor. Rör i frön och solroskärnor. 2 dl linfrön. 2 dl linfrön. Det här brödet är jätte gott och är dessutom perfekt att frysa in och sedan ta fram så många bitar man vill ha åt gången
Långpannebröd

Långpannebröd

Bred ut smeten på långpanna/ugnsplåt (ca 30x40 cm) med bakplåtspapper, låt stå ca 10 minuter. Långpannebröd
Rotfruktsrågrutor i långpanna med kärnor och frön

Rotfruktsrågrutor i långpanna med kärnor och frön

Här levereras ett riktigt bra recept på ett långpannebröd som är grovt och är smakrikt. Pensla brödet med uppvispat ägg, strö över solroskärnor och pumpafrön efter tycke och smak
Spenatsoppa med långpannebröd

Spenatsoppa med långpannebröd

Toppa med rostade frön, hembakat bröd, kokt ägg och lite grönsaker. Byt ut ägg mot chiafrön och lite vatten, ta kokosmjölk istället för kvarg
Frukost i bistron

Frukost i bistron

Denna gång blev det dock en annan återkommande favorit hos oss, långpannebröd. Jag har nästan helt snöat in på långjästa bröd, som bakas med liten mängd jäst och jäses lång tid i rumstemperatur
Rågsiktsbröd med havregryn och linfrön

Rågsiktsbröd med havregryn och linfrön

Mycket bröd för lite ansträngning är en bra sammanfattning av detta och många andra långpannebröd. Lägg i degen i en långpanna med bakplåtspapper och platta ut så den ligger jämnt i plåten