Blanda i sesamolja, maizena, vatten, soja och matolja. Häll på sojasåsen med chilin, vitlöken osv. Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp med kycklingwoken innan servering
½ msk sesamolja. 2 msk japansk soja - jag tog glutenfri Tamari från Renée Voltaire½ msk sesamolja½ msk flytande honungsaft och skal av av en pressad limeca 15 g färsk, riven ingefära1 stor, pressad vitlöksklyftaVispa ihop marinaden i en skål. 2 msk japansk soja
Blanda soja, vinäger, fisksås och sesamolja. Sesam- och sojawok. Flikar in med ett recept på kycklingwok samtidigt som vi håller på att packa det sista inför en semestervecka i Leksand
Lägg i en skål med ingefära, vitlök jordnötsolja och soja. Smaka av med salt och peppar och låt puttra medan cashewnötterna rostas i sesamolja i stekpanna
Häll därefter tillbaka kyckling blandningen i woken och tillsätt sesamolja och limesaft. I veckan så slängde Marko ihop en riktigt god kycklingwok med cashewnötter, det var en riktig hit och fungerade utmärkt i matlådan
Det är ju tur att man inte är själv när man äter enligt en viss princip - kommer man inte på nån vettig mat själv kan man ju få tips, och därför blev det kycklingwok i går kväll (tack för det, G)
Gör en marinad på japansk soja, vitlök, olja, chili och sirap. Fräs kycklingen i sesamolja. Kycklingwok 2p (proppmätta). Gör en woksås på 1 msk fisksås, 1 msk japansk soja, 2 msk hoisinsås, 1/2 pressad lime, chili, salt och peppar. 1 msk japansk soja