smör eller olivolja till stekning. Till dagens lunch blev det dessa saftiga kycklingspett som serverades med bulgur, sallad och en härligt fräsch myntasås
Arla® Svenskt Smör. Salta och stek dem knappt färdiga i smör i en stekpanna, ca 3 min på varje sida. 2 msk smält Arla® Svenskt Smör. Receptet gäller för 16 st 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt Arla® Svenskt Smör Glaze. 2 msk smält Arla® Svenskt Smör 2 msk sweet chilisås 2 msk rostade sesamfrön Sås
Kycklingspett med ramslök och prästost, foto. Kycklingspett med ramslök och prästost, foto. Dessutom kan man äta spetten lite ljumma, så tillaga gärna kycklingspetten helt klara dagen innan och doppa i ramslöksåsen cirka 10 minuter servering. 2 msk rapsolja+2 msk smör till stekning. 2 msk smör till stekning
Stek på bägge sidor i smör tills de är genomstketa eller kör klara i ugnen. Heta kycklingspett4 port500 g kycklinginnerfilé (eller filé)2 msk rapsolja1 tsk saltpeppar1 tsk soja1 tsk spiskumminlite citronsaft1 tsk chiliflakes1 riven vitlöksklyftaTina kycklingen och skär i mindre bitar
Stek grönsakstärningarna i en stekpanna i lite smör tills de fått fin färg och är mjuka. Grilla kycklingspetten på utegrillen eller i en grillpanna tills de är helt genomstekta