Kycklingspett med ramslök och prästost
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 portioner Tid: 40 minuter 800 g majskycklingbröstfiléer med skinn
  • 2 msk rapsolja+
  • 2 msk smör till stekning
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 1 knippa ramslök (hittas i saluhallen eller välsorterad matbutik)
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • ½ citron, färskpressad saft och rivet skal
  • ¾ dl mandelflagor
  • 75 g vällagrad prästost (alt. parmesanost)
  • 2 vårlökar till garnering, hackade
  • 1 dl blandade salladsblad till garnering
  • 6. Riv över prästostflagor, strö på hackad vårlök och blandade salladsblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.