Kycklinglever med Bacon och Kantareller. 500 g kycklinglever, strimlad. 100 g färska gula kantareller, skurna. 500 g kycklinglever. 100 g färska gula kantareller
Kycklingleverpastej med cognac, kryddpeppar och kantareller. Trots att jag lagat till ganska många patéer och kycklingleverpastejer, så blir jag alltid lika lättad och nöjd då resultatet faktiskt, än en gång, blir så bra som jag hoppats
Kycklingleverpaté. Du får också recept på min lingoncumberland och här hittar du inlagda kantareller. Bryn kycklinglevern snabbt på båda sidor, krydda med salt och peppar
Det går dock inte alltid som man tänkt sig, och det sista jag lagade var ett sauterat kycklinglår fyllt med vinkokta rotfrukter, kycklinglever och hjärta, serverat till vinkokta linser med rotfrukter, kyckling, hårdfrästa trattkantareller & bacon
kantareller eller champinjoner. Skär kycklinglevern i bitar och stek den i smör på medelgod värme ca 3 min tills den nästan är genomstekt. 250 g kycklinglever
Min Syster plockade minimala kantareller på fjället i somras. Kycklingleverpaté 500 gr Kycklinglever 500 gr Fläskfärs 1 liten burk Grebbestad’s Ansjovis 1 gul Lök 3 msk Smör 2 Ekologiska Ägg 2 dl Grädde ½ dl Cognac 1½ msk Fiberhusk 2 tsk torkad Timjan 1 krm riven Muskot 2-3 tsk Salt 1 tsk nymald Vitpeppar Bryn kycklinglevern snabbt på båda sidor, krydda med salt och peppar. 500 gr Kycklinglever
Tillsätt kantarellerna och låt steka några minuter. Från frysen plockade jag fram kycklinglevermousse som legat där sedan förra lördagen, det är bara att vispa upp den lite när den tinat så är den som ny igen
kantareller. Bryn kycklingleverbitarna i resten av smöret i pannan. Klicka kycklingleversauté i tarteletterna och garnera med gelé samt klasar av färska bär