Skala och kärna ur pumpan, skär i bitar, kärna ur och hacka chilin, skala vitlöken, lägg allt på ugnspapper, ringla över lite olivolja, salta och dra några varv med pepparkvarnen
Med lite tomater som smak och färgförhöjare till, så är hela middagen klar i bara en gryta. Jag har haft turen att hitta lite kantareller i fjällen , men den här rätten blir god med blandsvamp också
Salta och peppra köttet och bryn det på stark värme i en panna med smör. Koka polkabetorna med skal i saltat vatten påmedelvärm känn med en sticka att de är genommjuka
Jag ska göra listor, mediterapå dem och se till att försöka fatta så vettiga beslut som möjligt, lyssna in alla goda tips jag får och framförallt snacka en massa med er, bästa läsare
Stek påmedelvärme i olja/smör så de får fin färg och lägg sedan över i ugnsfast form. Naturligtvis borde detta recept gå att göra på både vildsvinsfärs, rådursfärs, hjortfärs eller kanske som originalet med kalvfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.