Rilette på lammbog med blomkålskräm och kantareller
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g tärnad, stekt kycklinglever
  • smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk vitt vin
  • salt, svartpeppar
  •  
  • Picklade kantareller
  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättika (12-procentig)
  • 2 dl strösocker
  • 2 lagerblad
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 schalottenlök, tärnad
  • 1/2 (100–150 g) blomkålshuvud, delat i mindre bitar
  •  
  • Blomkålskräm
  • 1 dl portvin
  • 1 kg lammbog med ben
  • 2 1/2 liter vatten
  • 1 gul lök, skuren i mindre bitar
  • 8 klyftor vitlök
  • 1 knippa färsk timjan
  • 2 morötter, skurna i mindre bitar
  • 4 lagerblad
  • 8 –10 vitpepparkorn
  • 8 körsbärstomater
  • olivolja
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.