kycklingbuljong. kycklingklubbor. kycklingbuljong. -Mama Skogly ♥ kycklingklubbor. Svärmor och svärfar har varit här i helgen och hjälpt oss med altanbygget
Denna vecka har redan gått i citronens tecken, därför kommer här ett friskt recept med nordafrikanska influenser – kycklingklubbor med inlagda citroner och syrliga äppelskivor
Dela kycklingklubborna i mitten, krydda runt om med peppar och salt. 4 st kycklingklubbor. 1 kycklingbuljong utspädd i 3 dl hett vatten. 4 st kycklingklubbor. 1 kycklingbuljong utspädd i 3 dl hett vatten
När kycklingen är klar, ta ut den och rensa sedan köttet från ben och brosk när det har svalnat (möjligtvis att man har kvar köttet på kycklingklubborna i grytan, vackert till servering)
Stycka kycklingen i bröst och kycklingklubbor. Lägg sedan i tomaterna, oliverna, hackad vitlök, morötter i bitar eller slantar, örter, sardellerna i bitar, lagerblad, kycklingbuljong
4 kycklingklubbor, delade vid leden så varje person får en drumstick och ett överlår. 5 dl kycklingbuljong. 4 kycklingklubbor, delade vid leden så varje person får en drumstick och ett överlår
Värmande jordärtskocks- och skogssvampsoppa i termosPiroger med chilihet köttfärsfyllningKöttiga grillkorvar med pinnbröd och good senapGurk- och morotsstavar, paprikabitar och blomkålsbuketterGrillade kycklingklubborDipp med medelhavssmaker till grönsaker och kycklingKaffe och chokladkakorEn rykande het soppa är ett måste
Det går även bra att byta ut vattnet mot grädde och buljongen mot kycklingbuljong. Kycklingklubbor i ugn med hemmagjord currysåsDu behöverMarinaden900-1000 g kycklingklubbor (djupfrysta) 3-5 msk margarin1 dl caj p's original½ - 1 tsk salt2 krm vitpeppar½ - 1 dl söt chilisås1 ½ msk flytande honung½ tsk ingefära½ tsk rosmarinev. 900-1000 g kycklingklubbor