Serverade med de ugnsbakade rotfrukterna (potatis, palsternacka, paprika och rödlök) och såsen som jag gjorde av köttvätskan i plastpåsen som fick ett uppkok och redning med majzenastärkelse
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Salta och peppra och pensla med soja. Servera med ris eller blomkålsris. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Ringla över olja krydda med salt, peppar och rosmarin. Måndag och kyckling blev det till middag, riktigt gott och enkelt också då det sköter sig själv i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.